суботу, 3 січня 2015 р.

Здрастуй,здрастуй, дім книжковий!

      "Книжка повинна стати для кожної дитини другом, наставником і мудрим учителем" - так сказав В. Сухомлинський. Ми, бібліотекарі найбільше радіємо, коли бачимо інтерес дітей до читання книг. Тому завжди організовуємо зустріч дітей з бібліотекою так, щоб в малечі
склалося найкраще враження про бібліотеку. Цього разу відвідувачами бібліотеки стали учні
1-Б класу ( класовод Надія Петрівна Баранчук).
 Сподобалась дітям  "бібліотечна галявина" на якій "ростуть незвичайні квіти". Кожен учень класу має свою квітку, яку формує сам, читаючи книги. Прочитав книгу - значить доповнив свою квітку однією пелюсткою. Бібліотечна квітка  Анни Скулінець (учениці 1-Б класу) має на сьогоднішній день 11 пелюсток (11 прочитаних Анною книг з бібліотеки), у Христини Кревської найпишніша квітка - з 15-ма пелюстками, у Ігора Олексюка квітка має 6 пелюсток, у деяких дітей по одній пелюстці, але діти читатимуть, щоб їх стало більше. Як розцвіте наша галявина залежить від того наскільки активно будуть учні читати книги. 
Ознайомилились діти з новою літературою, що є у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Почули для чого існує читацький формуляр та як користуватись бібліотекою.
Першокласники охоче відповідали на питання вікторини по казках, допомогли розпізнати які казкові герої надіслали  телеграми у бібліотеку та  взяли участь у грі "Юний актор".
 

Немає коментарів:

Дописати коментар