вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Бібліотека - батькам

 Недаремно кажуть "Якщо щасливі батьки, то і їхні діти неодмінно будуть щасливі", адже малеча веде той же спосіб життя, що і тато й мама. З дитинства з'являються звички, які супроводжують людину все життя. То чому б не виховати звичку бути радісними, позитивними, помічати більше приємного та гарного, що нас оточує. Хочеться, щоб люди програмували себе та своїх дітей на успіх, на гарний настрій, на щасливі моменти. З такою метою у бібліотеці  було проведено урок позитиву для молодих матусь.
  Зібралися мами наших активних читачів. Кожен ділився власним досвідом створення щасливого дитинства для своїх малюків. Говорилось про вміння поєднувати  працю з відпочинком,знаходити спільну мову з дітьми.

 Всі присутні взяли участь  у майстер-класі з виготовлення естетичних картинок на згадку про бібліотеку.
 У бібліотеці є  книги про виховання малюків, створення гармонії у відносинах батьків і дітей, література, яка ще раз нагадує про необхідність живого спілкування.
 На завершення  молоді мами висловили свої побажання  щодо організації в бібліотеці  заходів  для батьків, під час яких можна дізнатися багато нового та корисного. Дякуємо всім  учасникам уроку позитиву, чекаємо нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар