вівторок, 28 лютого 2017 р.

До дня народження Лесі Українки

Спільно з Луцькою  районною бібліотекою для дітей, класоводом молодших класів ЗОШ селища Торчин Надією Баранчук та музичною школою смт Торчин у дитячій бібліотеці було проведено усний журнал "Хотіла б я піснею стати", присвячений дню народження  волинської письменниці Лесі Українки.

Активні читачі  нашої бібліотеки ознайомили всіх присутніх з цікавими фактами з дитинства великої поетеси, розповіли про її родину, що дбала про розвиток здібностей Лесі.
Викладач класу бандури Алла Семенюк підготувала своїх учениць Олександру Сидорчук, Софію Гордійчук та Катерину Ткачук, які виконали пісні Лесі Українки.
Бібліотекарі районної бібліотеки для дітей Леся Панасюк, Алла Гладун та Мирослава Крищук ознайомили присутніх з творами великої Українки.
Ляльковий театр "Веселка", що діє при Луцькій районній дитячій бібліотеці  представив дітям виставу за мотивами казки Лесі Українки "Біда навчить".


У бібліотеці було організовано виставку книг та портретів поетеси "Славна донька матері України".
Бібліотекарі, вчителі та користувачі бібліотеки вшановуючи пам'ять про Лесю Українку ще раз переконались, що боротьба і праця - зміст усього життя письменниці, життя гідного подиву і  захоплення.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар