четвер, 7 квітня 2016 р.

Бібліотека кличе у чарівний світ книги

        "Книга - мудрість поколінь минулих", "Хто, багато читає, той багато знає", "Книга - віконце, через яке весь світ видно","Книга мудру дасть пораду, книга розуму навчить" -
такі вислови коротко  характеризують значення книги. Книжка в руках дитини -  найбільше благо, тому від дорослих залежить чи отримають це благо наші діти.
         Щороку в бібліотеці для дітей проводяться заходи, які сприяють залученню малих користувачів до читання книг.  Перше знайомство дітей з бібліотекою відбувається під час екскурсії першокласників  до "містечка, в якому живуть книги".
  Ознайомитись з правилами користування бібліотекою на цей раз прийшли учні 1-А класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин  ( класовод Тетяна Миколаївна Єпішко)
 Привітали дітей з першим візитом у бібліотеку  учасники гуртка ляльки та книги "Рукавичка":

 Рома Калінчук (5кл.)


Алла Супрунюк (5кл.)


Наталя Корельчук (5кл.)



Анна Супрунюк (5кл.)

Каріна Дужа (5кл.)









Першокласники відповідали на запитання казкового дерева, що "росте " у бібліотеці.

вівторок, 5 квітня 2016 р.

Літературна мандрівка "Україно мила, краю мій чудовий!"

В бібліотеці відбулася літературна мандрівка  "Україно мила, краю мій чудовий" з учнями 5 класу (класовод Олена Володимерівна Кулик). Користувачі були ознайомленні з історичною довідкою, створенням державних символів і взяли участь у вікторині історичної тематики.
Діти послухали музичні композиції у виконанні учнів класу скрипки- Валерії Неволіної( 5 В кл.) та Діани Бойко (7 А кл.).
 З завершальним словом виступила  вчитель української мови Оксана Миколаївна Філонюк,
яка процитувала Тараса Григоровича Шевченка.