пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

    Книга - це мудра помічниця, неоціненний скарб, диво з див, створене людством. Найсучасніша комп'ютерна техніка ніколи не замінить книгу.
     Бібліотекарі радіють, що інтерес до книги у дітей не знижується, і що саме книга відіграє важливу роль у їхньому житті. Книголюби Торчинської бібліотеки для дітей завдяки селищному голові  Юрію Кревському та депутатам селищної ради вже котрий рік поспіль мають можливість читати нові книги.
           Маленькі читачі відкривають для себе чарівний світ казок, разом з улюбленими героями подорожують планетою, дізнаються багато нового та цікавого про навколишній світ з допомогою дитячих енциклопедій та ознайомлюються з різними професіями. Прочитані в дитинстві книги  неодмінно залишать приєний спогад, адже книга вчить, як на світі жить.



 
 

пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

Книги - це джерела, що наповнюють життя

    Книги - це джерела, що наповнюють наше життя.
        В Торчинській бібліотеці для дітей розпочав роботу гурток юних читців "Джерельце".
        Запрошуються діти  2-4 класів, які люблять читати різноманітну літературу, захоплюються поезією та прозою, читають  твори класиків або сучасних письменників, всі хто бажає більше дізнатися про творчість волинських письменників, ознайомитися з новинками літератури, що надходить у бібліотеку, хто хоче цікаво і з користю провести свій вільний час. Заняття гуртка проводяться щосереди  з 15:00 до 17:00  та щосуботи з 14:00 до 16:00.